FÖR ARKITEKTER

 
Solskydd för alla miljöer!

 

Vi vet att det i många projekt finns en arkitekt involverad för att på bästa sätt ta fram både design och funktion. Det är här vi kan vara till er hjälp! Där du som arkitekt har ett uppdrag av en kund att ta fram ett sol- eller regnskydd till utemiljön kan vi erbjuda många olika lösningar som alternativ till markiser.

 

 

Solsegel Arkitekt

Vare sig du har ett uppdrag hos en privatperson, offentlig eller kommersiell verksamhet har vi flera bra lösningar för solskydd, såväl inne- som utomhus.

Ibland är det en skola eller förskola som behöver ett solskydd över lekplatsen, ibland kan det gälla ett äldreboende som vill ha invändigt solskydd, till exempelvis till ett stort glasatrium, i andra fall kan det handla om en utescen som ska fungera som både sol- och regnskydd eller ett unikt solsegel till en privat villa.

 

Vi har stor erfarenhet av jobba med dessa olika projekt och har många nöjda kunder. Vi har ett mycket stort utbud av solskydd till förskole- och skolmiljöer, lekplatser, äldreboenden, restauranger, privata villor och uteplatser och tillhandahåller master, beslag och måttsydda solskydd, allt utifrån kundens önskemål.

 

Vi kan vara med i alla steg, från diskussion, planering, skiss, tillverkning och installation för att säkerställa att allt blir som kunden önskar.  

Vi kan tillsammans med er ta fram en idé om hur solskyddet kan se ut utifrån er kunds önskemål och behov. Sedan tar vi över projektet och utför hela installationen. Vi ser till att det blir en bra lösning som er kund är nöjd med.

Segeltak - SolsegelSverige
  • Ni kan tillsammans med kunden välja mellan olika stolpar och master, dukar och mått.

  • Vi har ett brett utbud av solskyddssystem, dukar, master och tillbehör.

  • Vi måttanpassar och specialsyr utifrån varje unikt projekt.

  • Våra produkter kan både sättas upp helt fristående eller vara kopplade till en vägg/husfasad.

  • Vi gör både solsegel och regnskydd.

  • Vi hittar lösningar på alla projekt!