Exklusiva Segeltak

 

Våra exklusiva segeltak är designade för att fungera där ett vanligt solsegel inte gör det. De exklusive segeltaken är särskilt vädertåliga och mycket stabila eftersom vi bygger dessa tak med en stomme i järn eller rostfritt stål samt med en duk som tål mycket hårt väder. Vi har gjort flera exklusiva segeltak där kunden inte hittat andra lösningar, till exempel över uteserveringen på restaurangbåtar och andra utemiljöer som ligger vid havet. Exklusiva segeltak som är helt unika och passar där det är svårt att hitta befintliga solskyddslösningar på marknaden. Segeltaken är helt designade efter era önskemål.

 

 

Prisexempel,

Ferrari 502 Satin

Klicka på bildspelet till höger för att se olika prisexempel på vattentäta segeltak i duken Ferrari 502 Satin. 

Om duken

Duken Ferrari 502 Satin är Ferraris klassiska UV-beständiga, vattentäta och antibakteriella segeltaksduk. Denna duk är svetsad vilket innebär att det inte finns några synliga sömmar på duken. Det går en vajer i ytterändarna på duken som spänner upp taket så att den håller formen och inte veckar sig. Vi kan också fästa en aluminiumlist som vi fäster i husfasaden där seglet träs i för att få en helt vattentät utemiljö. Duken finns i 30 färgkulörer och kan göras från 15-300 kvadratmeter stor. Vi använder denna duk till olika projekt där kunden vill ha både solskydd och regnskydd.

Färgexempel

Klicka på bilden här nedan för att se färgproverna i ett större fönster.

Segeltak uteservering

Ett annat exempel på när ett exklusivt segeltak är idealiskt är på platser där solsegel och övriga lösningar inte fungerar eftersom stabiliteten är mycket viktig. Våra specialtak är helt unika taksystem som vi designar, ritar fram, konstruerar och bygger efter era önskemål och behov. Design, stabilitet, hållbarhet och funktion är det viktiga. Med dessa stabila konstruktioner behöver ni inte oroa er över vädret.

 

 

Våra exklusiva segeltak tillverkas av en helsvetsad duk vilket innebär att den är 100 % vattentät och ger 100 % solskydd samt att konstruktionen tål enormt mycket vind. Takduken är flamskyddssäker och kan rengöras med högtryckstvätt. Vi bygger hela stommen och det är just detta som gör specialtaken unika. När ni inte hittar någon lösning på marknaden fixar vi det med ett specialtak. 

Tanken är att hela konceptet ska gå i linje med era krav och förutsättningar samt minimera de begränsningar som miljön har. Dessa tak passar till exempel över olika uteserveringar och andra kommersiella verksamheter och uteplatser i offentlig miljö. Vi har även tillverkat exklusiva segeltak till privata utemiljöer. Stommen är galvad eller målad järnprofil samt går att få i rostfritt stål. Specialtakens stomme står kvar hela året och takduken sätts upp på våren och tas ner innan snön kommer.

Kontakta oss för mer information

Segeltak Förskola
Segeltak altan uteplats