Sprouts-Playbarn-1024x768_edited.jpg
Förskolemiljöer och äldreboenden

Vi har gjort ett stort antal solskyddslösningar för såväl förskolor som äldreboenden. Alla solsegel och master har 5 års garanti.

Barn, unga och äldre är extra utsatta för stark UV-strålning och behöver skyddas från stark sol. Att ha tillgång till skugga i utemiljön är därför särskilt viktigt. Det kan handla om att skugga av lekplatsen eller uteplatsen på ett äldreboende. Svensktillverkade solsegel och segeltak till förskolor,dagis samt äldreboende. Måttanpassade över sandlådan ger skugga och ett bra uv-skydd, designade efter era förutsättningar med galvade master.  Vi har många referenser!

Prisexempel,

Monotec 370

Klicka på bildspelet till höger för att se olika prisexempel på solsegel för förskola och äldreboende i duken Monotec 370.

Om duken

Monotec 370 är tillverkad av 100% återvinningsbar textil. Duken är underhållsfri, extremt stark, hållbar och har ett enastående UV-skydd från solens skadliga strålar. Läs mer om duken här.

Färgexempel

Klicka på bilden för att se färgproverna i ett större fönster.

pro-knit-monotec-370-series-colours.jpg

Prisexempel, Commercial 95

Prisexempel 1.

Vattentätt segeltak 18 kvm med rullsystem.

Duk i Ferrari Membran.

Pris fr. 40 000 kr 

För fler prisexempel klicka

på bildspelet till höger för att se olika prisexempel på solsegel för förskola och äldreboende i duken Commercial 95. 

Om duken

Commercial 95 är en HDPE-nätduk som blockerar solens UV-stråkar upp till 98 %. Duken är även brandsskyddsklassad.

Färgexempel

Klicka på bilden här nedan för att se färgproverna i ett större fönster.

gale-pacific-commercial-95-340-colours.j

Den nya lagen om krav på UV-skydd på förskolor har ökat efterfrågan eftersom det finns många förskolor som har behov av dessa solsegel till sandlådorna. Vi har specialiserat oss på just dessa projekt för offentligmiljö samt förskolemiljö, och har stor erfarenhet av att tillverka hela solskyddssystem med master som lever upp till de nya kraven.

Tanken med solsegel över sandlådan är att en markarbetsfirman eller er lokala vaktmästare själv ska kunna montera upp dessa produkter. Vi vet att kommunens resurser för dessa projekt ofta är begränsade och därför har vi tagit fram detta helhetskoncept för att få ner era kostnader för projektet.

Referenser

 

JrfMark AB har köpt in 29 st solsegel med master i storlekarna 25 kvm och 49 kvm till Lidingö Kommun. Det ni ser på bilderna här endan är 49 kvm som sitter uppspända hela sommaren. Conny Bjurven säger: "Grym kvalitet och snabba leveranser samt att det går att få så stora tak i ett stycke är kanon. Vi är mycket nöjda!"

Johan Persson, projektledare på Lidingö Trädgårds center: "Mycket fina solsegel till bra priser. Det är viktigt att dom sitter riktigt hårt så att dom inte fladdrar eller går sönder. Snabba leveranser och att dom är tillverkade i Sverige".

Solegel förskola över sandlåda
Solegel förskola över sandlåda
Solegel förskola över sandlåda

Vi erbjuder även solsegel till förskola över gungställning​: 

Pris på offert

Solsegel till förskola över gungställning​
Gungställning solsegel
Solsegel till förskola över gungställning​

KONTAKTA OSS            

info@solsegelsverige.se

 +46 (0)700 - 40 70 20

VÅRA PRODUKTER

Solsegel

Segeltak

Inrullningsbart solsegel

Inrullningsbart segeltak

Terrasstak

Solsegel Förskola