ferrari-membran-12.jpg
Inrullningsbara Segeltak

 

Bland våra mest populära produkter är de inrullningsbara solseglen som ger skön skugga och bra UV-skydd under varma sommardagar men även kan rullas in under sköna sommarkvällar när man vill njuta lite av kvällssolen.Våra inrullningsbara segeltak passar på många olika ställen; till exempel över en pool, en uteplats eller över en uteservering. Fördelen med ett inrullningsbart tak jämfört med ett fast tak är att man kan rulla in taket när man inte vill använda det. På så sätt skyddas också hela konstruktionen mot extra hårt väder. Taket ger en riktig segelkänsla och tillverkas utifrån samma metoder och med samma detaljer som ett båtsegel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisexempel,

Ferrari Membran

Vattentätt segeltak 18 kvm med rullsystem.

Duk i Ferrari Membran.

Pris fr. 40 000 kr 

För fler prisexempel klicka på bildspelet till höger för att se olika prisexempel på vattentäta segeltak i duken Ferrari Membran.

Om duken

Det unika med denna duk är att den görs i två lager för att fylla flera olika funktioner. Tack vare sina unika egenskaper klarar membran duken av mycket hård belastning utan att förlora formen, den är helt sol-vind- och vattentät, smutsavvisande och brandsäker. Den är helt UV-beständig och kan inte mögla. En stor fördel med membranduken är att den är så stabil i all riktningar och därför behöver den endast skäras in väldigt lite mellan infästningspunkterna vilket innebär att segeltakets sidor är raka istället för kurvade och att soltaket får ett perfekt mått över din utemiljö. Den finns i olika färgkombinationer och kan göras upp till 100 kvadratmeter för att täcka stora ytor. Duken är mycket formstabil och hållbar.

Färgexempel

Klicka på bilden här nedan för att se färgproverna i ett större fönster.

Färgkarta-Ferrari-Membran.jpg

För duken Ferrari Membran finns det även möjlighet att välja mellan dessa färger på dukens undersida:

Prisexempel,

Commercial 95

Solsegel 28 kvm,  två målade master. två väggfäste och rullsystem.

Duk i Commercial 95.

Pris 54 000 kr 

För fler prisexempel klicka

på bildspelet till höger för att se olika prisexempel på solsegel i duken Commercial 95.

Om duken

Commercial 95 är en HDPE-nätduk som blockerar solens UV-stråkar upp till 98 %. Duken är även brandsskyddsklassad.

Färgexempel

Klicka på bilden för att se färgproverna i ett större fönster.

gale-pacific-commercial-95-340-colours.j
Ferrari Membran
3-(1).jpg
5-(1).jpg
4-(2).jpg
Commercial 95
6-(1).jpg
7.jpg
bild-2.jpg

Vi säljer produkter som har utvecklats för att hålla på havet. Designade och unika inrullningsbara solsegel och segeltak som enkelt rullas in och ut efter behov. Denna solskyddslösning passar svårare solskyddslösningar. Inrullningssystem från svenska Selden och helt i rostfritt från Bartels. Duken är en Ferrari Mebran som är helt unik. Bättre än såhär blir det inte!

KONTAKTA OSS            

info@solsegelsverige.se

 +46 (0)700 - 40 70 20

SOCIALA MEDIER

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
© Copyright