top of page

Lev utomhus hela sommaren!

Hetaste Solskyddet

Pergola-Evo 2

Vi har det perfekta sommarväderskyddet till er pergola eller uteplats. Det skyddar mot stark sol och regn. Med våra pergolamarkiser kan ni njuta av den svenska sommaren oavsett väder. Vårt väderskydd EVO2 är 100% vattentätt och kan enkelt öppnas upp så att ni får bar himmel och sol. Vår pergolamarkis monteras i er befintliga träpergola eller mellan 2 fästpunkter. Till exempel två husfasader.

Oändliga möjligheter med pergolamarkis EVO2

Varje tak är tillverkat efter era önskemål på mått, bredd, utfall samt färg på aluminiumprofilerna. Det finns tre olika dukar att välja på. Detta är det ultimata öppningsbara taket till er pergola. Pergolataket finns med motordrift. Aluminiumprofiler och hjulsystem kommer från en av Europas största tillverkare. Pergoladuken kommer från Ferrari som är en av världens ledande tillverkare av dukar. Vi designar och tillverkar er färdiga pergolamarkis i Höganäs.

Mer om pergola Evo2

Gå in på PERGOLASEGEL.SE så får ni mer information om priser, hur ni beställer samt all övrig info. Välkommen till vår solskyddsvärld.

IMG20220619114154-min_edited.jpg

Vår pergola med tak ger skydd för sol och regn. Eftersom segelduken är 100 % vattentät kan pergolaseglet användas både som regnskydd och solskydd. Pergoladuken är designad för att passa i en träpergola och kan byggas i er befintliga träpergola. Pergolan har ett öppningsbart tak och passar mycket bra över en altan eller uteplats. Segelduken Ferrari soltis 96 som vi använder till våra pergolatak är av högsta kvalitet och släpper igenom ljus eftersom duken har see through effekt. Hjulen till öppningssystemet rullar mycket lätt och kan enkelt dras in och ut för att fungera som solskydd eller regnskydd. Alla delar till takkonstruktionen är tillverkade i aluminium och plast och kan därför inte rosta.

bottom of page