ert.jpg

Sidan innehåller information om vattentäta segeltak, bilder, priser och färger också information om våra dukalternativ.

Vattentätt Segeltak 

Högspända membrantak med form i seglet, tål 40 m/s. Livslängd ca 20 år.

Vill man kunna använda taket oavsett väder och ha både ett regnskydd och solskydd ska man välja ett segeltak som sys eller svetsas i en duk som är vattentät. Taken kan sättas upp var som helst i en utemiljö där man vill ha skugga.

 

Det vattentäta segeltaket gör din utemiljö unik och estetiskt tilltalande samtidigt som det skyddar mot både regn och stark sol. De passar lika bra över din altan som mitt i trädgården om du vill skapa en mysig avdelning. Dessa segel tål vind på ett bättre sätt än vad till exempel markiser gör. Du kan alltså ha ditt segel för uteplatsen uppe hela säsongen.

Prisexempel,

Ferrari 502 Satin

Vattentätt segeltak 10 kvm med målad mast, gjutning och väggbeslag.

Duk i Ferrari 502 Satin. 

Pris 48 000 kr inkl.montage

För fler prisexempel klicka på bildspelet till höger för att se olika prisexempel på vattentäta segeltak i duken Ferrari 502 Satin. 

Om duken

Duken Ferrari 502 Satin är Ferraris klassiska UV-beständiga, vattentäta och antibakteriella segeltaksduk. Denna duk är svetsad vilket innebär att det inte finns några synliga sömmar på duken. Det går en vajer i ytterändarna på duken som spänner upp taket så att den håller formen och inte veckar sig. Vi kan också fästa en aluminiumlist som vi fäster i husfasaden där seglet träs i för att få en helt vattentät utemiljö. Duken finns i 30 färgkulörer och kan göras från 15-300 kvadratmeter stor. Vi använder denna duk till olika projekt där kunden vill ha både solskydd och regnskydd.

Färgexempel

Klicka på bilden här nedan för att se färgproverna i ett större fönster.

ferrari-soltis-proof-502-colours.jpg

Prisexempel,

Ferrari Membran

Vattentätt segeltak 15 kvm med fyra fästpunkter och fyra väggbeslag.

Duk i Ferrari Membran.

Pris 24 800 kr 

För fler prisexempel klicka på bildspelet till höger för att se olika prisexempel på vattentäta segeltak i duken Ferrari Membran.

Om duken

Det unika med denna duk är att den görs i två lager för att fylla flera olika funktioner. Tack vare sina unika egenskaper klarar membran duken av mycket hård belastning utan att förlora formen, den är helt sol-vind- och vattentät, smutsavvisande och brandsäker. Den är helt UV-beständig och kan inte mögla. En stor fördel med membranduken är att den är så stabil i all riktningar och därför behöver den endast skäras in väldigt lite mellan infästningspunkterna vilket innebär att segeltakets sidor är raka istället för kurvade och att soltaket får ett perfekt mått över din utemiljö. Den finns i olika färgkombinationer och kan göras upp till 100 kvadratmeter för att täcka stora ytor. Duken är mycket formstabil och hållbar.

Färgexempel

Klicka på bilden här nedan för att se färgproverna i ett större fönster.

Färgkarta-Ferrari-Membran.jpg

För duken Ferrari Membran finns det även möjlighet att välja mellan dessa färger på dukens undersida:

Solsegel för offentlig miljö

Våra vattentätasegeltak för offentliga miljöer innehåller marknadens bredaste utbud av solskyddslösningar. Eftersom vi inte är begränsade av måtten på färdiga produkter är vi väldigt flexibla. Vi säljer inte några massproducerade solskydd utan alla våra projekt skräddarsys för bästa resultat. Vi vill ge er unika lösningar på era önskemål. Våra produkter passar därför perfekt för den offentliga miljön. 

KONTAKTA OSS            

info@solsegelsverige.se

 +46 (0)700 - 40 70 20

Copyrights

VÅRA PRODUKTER

Solsegel

Segeltak

Inrullningsbart solsegel

Inrullningsbart segeltak

Terrasstak

Solsegel Förskola