top of page
förskola-solsegel2.jpg

Solskydd-Förskola och Skola

Vi har gjort ett stort antal solskyddslösningar för såväl förskole och utomhusmiljö. Alla solsegel och master har upp till 10 års garanti.

Barn, unga och äldre är extra utsatta för stark UV-strålning och behöver skyddas från stark sol. Att ha tillgång till skugga i utemiljön är därför särskilt viktigt. Det kan handla om att skugga av lekplatsen eller uteplatsen på ett äldreboende. svensktillverkade solsegel och segeltak till förskolor, dagis samt äldreboende. Måttanpassade över sandlådan ger skugga och ett bra UV-skydd, designade efter era förutsättningar med galvade master.  Vi har många referenser!

26747.png

Kvalitet

Våra dukar har minst 10års uv garanti och sys med tenaratråd samt det löper en rostfri vajer i ytterkanten så att seglet är superspänt och tåll mycket vind

Solskydds yta

Tänk på att om ni avser att ge skugga på 25m2 så bör solseglet vara minst på 50m2. Vi kan göra solsegel upp till 110m2.

Serviceavtal

tvättning samt uppsättning till våren och nedtagning till hösten samt vinterförvarning.

Garanti

upp till 10 års garanti på solsegel och installation .

Totalentreprenad

För er trygghet erbjuder vi fullt montage av master samt måttsytt solsegel.

JrfMark AB har köpt in 29 st solsegel med master i storlekarna 25 kvm och 49 kvm till Lidingö Kommun. Det ni ser på bilderna nedan är 49 kvm som sitter uppspända hela sommaren. Conny Bjurven säger: "Grym kvalitet och snabba leveranser samt att det går att få så stora tak i ett stycke är kanon. Vi är mycket nöjda!"

Johan Persson, projektledare på Lidingö Trädgårds center: "Mycket fina solsegel till bra priser. Det är viktigt att dom sitter riktigt hårt så att dom inte fladdrar  eller går sönder. Snabba leveranser och att dom är tillverkade i Sverige".

Solsegelsverige-solskydd över sandlåda
Solsegelsverige-solskydd
IMG_20200519_120538_11zon_edited.jpg

Referenser

Dukar-solsegel

Monotec 370
Monotec Dukar
Commercial 95
Comm-9SWATCH.jpg
bottom of page