Pergolatak
 
Terrasstak skapar ett rum i trädgården. Det svenska sommarvädret är ombytligt och en vacker solig dag kan snabbt växla till en mulen och regnig dag. Ibland vill man ha svalkande skugga när solen står högt på himlen och ibland vill man kunna sitta ute när det regnar och andra dagar vill man kanske njuta av solen och få lite färg. Vänligen observera att vi inte bygger pergola! Vi är dock behjälpliga att tillhandahålla och montera pergolatak.

Prisexempel,

Sauleda Sea Star 

Klicka på bildspelet till höger för att se olika prisexempel på solsegel i duken Sauleda Sea Star. 

Om duken

Sauleda Sea Star Special är fullständigt vattentät. Sauleda Sea Star Special är duken vi använder till våra terrasstak. Den är slitstark, fullständigt vattentät och formstabil. Dessutom är den behandlad mot röta, insekter och bakterieangrepp. Duken är beständig mot UV-strålar. 

Färgexempel

Klicka på bilden för att se färgproverna i ett större fönster.

sauleda-solsegel.jpg
Färgprov Sauleda Sea star
3.jpg
4 (1).jpg
5.jpg

Startpris 20 000 kr

Bredd 4,5 m och utfall 3 m.

mög-4.jpg
mög-5.jpg
mög-3.jpg

Startpris 26 000 kr

Dubbelt pergolatak

Bredd 6 m och utfall 3 m.

Öppningsbart terasstak altan uteplats
Öppningsbart terasstak altan uteplats
Öppningsbart terasstak altan uteplats
Pergolataken är idealiska för det nordiska klimatet eftersom de är mycket flexibla och fyller flera funktioner. Solsegel Sverige har designat ett egentillverkat terrass-och pergolatak. Själva pergolan (limträbalks konstruktionen) byggs av er själva eller er lokala snickare. 

Konstruktionen är både estetisk tilltalande och mycket stabil. Detta är en mycket flexibel lösning och fördelen med denna konstruktion är att taket kan skjutas åt sidan för att ge uteplatsen ett helt annat utseende och funktion.

 

Pergolataken kan användas både som solskydd och regnskydd eftersom taket har ett högt UV-skydd och är helt vattentätt. Med ett öppningsbart terrasstak får ditt boende ett extra rum. Taken glider på rostfria vajar som går igenom pergolan och kan skjutas både åt höger och vänster. Fördelen med detta tak är att du mycket enkelt kan öppna och stänga åt båda hållen. Pergolataket går att fås med ett djup på max 6 meter från huset eller på pergolan och med en bredd på cirka 5 meter per sektion. De kan göras i många sektioner och alltså göras nästan hur breda som helst och täcka stora ytor. 

Vi erbjuder även pergolatak i duken Commercial 95. Pergolatak i Commercial 95 är inte vattentäta (till skillnad från pergolatak i duken Sauleda Sea Star, se prisförslag här ovan).

 

Intresserad?

Kontakta oss för en offert!

Terrasstak Commercial 95 Soltak
Terrasstak Commercial 95 Soltak

KONTAKTA OSS            

info@solsegelsverige.se

 +46 (0)700 - 40 70 20

VÅRA PRODUKTER

Solsegel

Segeltak

Inrullningsbart solsegel

Inrullningsbart segeltak

Terrasstak

Solsegel Förskola