Terrasstak Uteservering

 

I vårt nordiska klimat kan det vara svårt att använda utomhusmiljön. Ett terrasstak över uteserveringen ökar ytan på din utomhusmiljö och ger dig möjlighet att ta emot ett högre antal gäster så att du kan öka lönsamheten och stå ut i konkurrensen. Ett snyggt specialdesignat soltak över uteserveringen gör miljön tilltalande och lockar till sig fler gäster. Vi har ett stort utbud av lösningar där du kan välja mellan segeltak, terrasstak, solsegel, inrullningsbara tak eller ett helt inglasat tak som ger skydd mot både värme och kyla.

 

Våra tak har olika funktion och design. Terrasstaket har ett högt UV-skydd och ger svalka vid varma sommardagar, ett terrasstak skyddar mot både regn och sol, terrasstaken är en mycket flexibel lösning. Helhetsintrycket med stommen i limträ ger taket ett unikt utseende och du kan välja om du vill ha skugga eller sol över uteserveringen.

Terrsstak Uteservering
Terrastak Uteservering

Det inrullningsbara taket kan göras helt fristående med ett fåtal master och ger ett mycket luftigt och öppet intryck.​


Vi har även motordrivna tak som går att få inglasade med väggar som kan skjutas upp eller åt sidan som på en inglasad altan. Det här en större investering än övriga tak, men taket tas aldrig ner utan sitter uppe året runt. Med ett inglasat terrasstak får du ett rum som kan användas året runt. Taket fungerar alltså både som väderskydd och solskydd. Alla våra tak är mycket mer stabila och funktionella än markiser och parasoller.

Segeltak Uteservering
Segeltak Uteservering
Terrsstak Uteservering
Terrastak Uteservering

Ni får ett unikt tak som anpassas helt utifrån era önskningar och behov. Alla tak måttanpassas och specialdesignas. Vi använder här många olika material och lösningar och är även återförsäljare av Zabras inglasade lösningar.