top of page

Totalenteprenad

Ett solsegel är precis vad det låter som - ett segel som skyddar mot sol. Solseglet sys i en duk som har en ”see-through” effekt så att man får kontakt med omgivningen. Det går alltså att se himlen och trädtopparna genom ett solsegel samtidigt som man får behaglig skugga. Detta ger en luftig känsla som en tät duk inte klarar av. Segelduken har ett högt UV-skydd, men är inte vattentätt till skillnad från ett segeltak som alltså fungerar som ett vanligt tak och skyddar mot både sol och regn.

Eftersom vi inte är begränsade av måtten på färdiga produkter är vi väldigt flexibla. Vi säljer inte några massproducerade solskydd utan alla våra projekt skräddarsys för bästa resultat. Vi vill ge er unika lösningar på era önskemål. Våra produkter passar därför perfekt för den offentliga miljön. 

Skillnaden mellan markiser och solsegel är att solseglet designas för att du ska kunna sätta upp det där du vill ha det, där markiser inte fungerar. Det är en flexibel lösning som kan installeras som ett fristående tak över till exempel en uteplats eller pool. Svensktillverkade och skräddarsydda efter era önskemål och mått, i unika material.

bottom of page