Solsegel, väder- och UV-skydd till förskola/skolmiljö

Pergolamarkiser, solsegel & vattentäta segeltak

Våra solsegel till förskolor släpper igenom både ljus och vatten, men ger ändå fullgott UV-skydd som blockerar solens farliga strålar med upp till 97%. Samtidigt skänker solseglet en behaglig och svalkande skugga.  

Eftersom funktion och kvalitet tillsammans med design och visuellt uttryck är av yttersta vikt – så finns det inga färdiga lösningar. Vi ritar och tillverkar samtliga sol- och väderskydd helt utefter förskolans unika mått, behov och förutsättningar. Inför varje projekt utförs en skugg-analys för att erhålla bästa tänkbara sol- och UV-skydd för både barn och vuxna. Solseglet sitter uppe hela sommarhalvåret och går att komplettera med en gardin för att få skugga även när solen står väldigt lågt.

Vi har i över 12 år försett hela Norden med hundratals specialanpassade solskydd. Solsegelduken håller marknadens högsta kvalitet och tål vindar upp till 35 m/sekund. Det lämnas 12-års garanti på duken och inget bygglov krävs. Vänligen kontakta- eller maila oss era önskemål så återkommer vi med förslag.