Vattentäta segeltak

Måttanpassat och skräddarsytt

Hitta ett vattentätt segeltak som passar just dig!

Kvalitativa och kundunika segeltak som säljs med montage av master samt helhetsentreprenad. Vi har solsegel i fri form med upp till 10 års garanti. Segeltaket är inte plant utan designat som en hyper med exempelvis två höga master och två låga så att vattnet enkelt rinner av och ger seglet en otrolig stabilitet. Vi erbjuder tre olika alternativ: Segeltak Ferrari 502, Segeltak Ferrari Membran samt segelduk på pergola Ferrari W96 som ligger uppe på en pergola med lutning. Högsta kvalitet helt designade efter era mått och förutsättningar.

Vattentätt segeltak

Ferrari 502

Vattentätt segeltak Ferrari 502 med friform dvs vi designar taket i 3d cad så att segelduken blir med form och kan anta vilken form ni önskar så att vattnet enkelt rinner av. Finns i många färger och duken är helsvetsad, detta innebär extrem lång livslängd. Det löper en rostfri vajer längs ytterkanten så att segeltaket blir mega uppspänt utan att töjas ut. Segeltaket säljes endast med installation.

 

Detta är segelduken som ger solskydd och regnskydd samt en helt unik design. Segeltak 502 är perfekt till större väderskydd på offentlig plats eller till er altan där ni vill ha ett helt unikt segeltak till er uteplats.

Vattentätt segeltak

Ferrari Membran

Ferrari Membran är en helt stum duk med kevlar (svarta strings), dynema (beage strings) eller vit undersida samt flera olika färger på ovansidan. Ferrarimembran duken är helt platt och kräver minst 10% fall så att vattnet rinner av. 

 

Segelduken tillverkas i ett stycke utan sömmar och är väldigt stum. Denna segelduk är mycket lämplig till stora inrullningsbara projekt. Detta Inrullningsbara segeltak rullas in vid mycket vind. Alla master samt beslag är helt måttdesignade till just erat projekt. 

 

Duken är Ferrari Membran som tillverkas i ett stycke och finns med kevlar/Dynema eller vit undersida. På ovansidan är det en Ferrari 302 duk som limmas dit. Membransegelduken passar även att montera till en pergola med tak.

Vattentätt segeltak till er pergola

Skräddarsytt segel till pergola

Skräddarsytt segel till er pergola som är 100% vattentätt. Pergola med tak är som det låter, en Ferrari W96 duk som sitter hårt uppspänd uppe på pergolan. Denna segelduk är 100% vattentät och det finns inga sömmar inne i duken vilket ger en lång livslängd. 

 

Segelduken tål mycket vind och sitter uppe hela säsongen. Pergola taket finns i 5 olika färger. Dessutom släpper segelduken igenom ljus, detta ger en mysig och luftig känsla till er pergola. I paketet ingår rostfria fästbeslag, skruv 4mm och lina. Vi erbjuder kederlist med aluminiumprofil så att seglet till er pergola med tak kan ligga helt intill väggen eller under stupröret så att det inte blir något glapp.

Läs mer om vårt Pergolasegel